آستمال

آستمال
آستمال زیبای نهان و بهشتی که بر روی زمین جا مانده است 
قالب وبلاگ
آخرين مطالب
چت باکس


بله همانطور که میدانید جنگل های ارسباران دارای  این سرمایه عظیم یعنی درختان بلوط اند که با توجه به مبلغ سرسام آوری که ذکر شد نباید از روی این موضوع به راحتی گذشت که تا الان از کنار این موضوع به راحتی گذشته ایم و سالانه چندین تن بلوط در این جنگل ها به هدر میرود.علاوه بر بلوط که از آن به عنوان داروی گیاهی مورد استفاده قرار می گیرد کوههای روستای آستمال دارای هزاران نوع گیاهان داروی اند که می توان با یک کار کارشناسانه در این منطقه یک "کارخانه عظیم عرقیات گیاهی"دایر کرد که سهم قابل توجهی از اشتغال زایی را به خود اختصاص دهد.

وجود جنگلهای ارسباران و امام زاده سید جبرئیل روستای آستمال را تبدیل به یک روستای توریستی کرده که می توان با یک مدیریت صحیح آن را تبدیل به یک قطب گردشگری در سطح منطقه کرد و از این امتیاز بزرگ برای پیشرفت و آبادانی روستا استفاده کرد.

و صدها کار دیگر که می توان در روستا انجام داد.............

 پس نتیجه می گیریم که در روستا ضمینه های شغلی فراوانی موجود است که با کمک گیری از مسئولان و کمی خلاق بودن نیروی جوان می توان کار بزرگی انجام داد و در آبادانی هر چه بیشتر روستا موثر بود.

راستی نظر شما چیست؟؟؟؟؟؟


نظرات شما عزیزان:

رستم اماني آستمال
ساعت11:23---22 اسفند 1392
بابک جان فرزندم «زمينه» نه «ضمينه»


«رو به افول» در اين مورد مناسب نيست. بهتر است «روبه کاهش » يا «در حال انقراض» بنويسيم. البته مطلب جالبي در اين زمينه نوشتيد و از اين که به فکر روستاي خوبمان، آستمال، هستيد، جاي خوشحالي دارد و از شما تشکر مي کنم.
پاسخ بابک:با سلام و عرض ادب خدمت استاد بزرگوار و افتخار ما آستامالی ها... از حضور انرژی بخش شما بسیار متشکرم. البته جای افتخار است که استادی چون شما اشکالات بنده ی حقیر را اعلام بفرمائید! اشکالات فوق را حتمآ اصلاح خواهم کرد. ولی استاد عزیز،کاش در پایان نیم نگاهی هم به نام نویسنده ی این مطلب داشتید!!!!!!!! با تشکر از شما...


سیامک امانی
ساعت13:56---29 آذر 1392
با سلام
نظرات دوستان عزیز،محمد عبدی وآرش حبیبی را خواندم که نظر محمد عبدی را کاملا قبول دارم چرا که روستای ما در ضمینه گردشگری وگیاهان دارویی جای پیشرفت بسیار دارد. درباره نظر برادر عزیزم آرش هم باید عرض کنم که بهتر است نگاهی به گذشته روستایمان بیندازیم که نه تنها میوه روستای خودمان بلکه میوه تمام روستاهای همجوار نه تنها منطقه دیزمار بلکه ازومدول را هم تامین می کرد و چرا در مسئله کشاورزی فقط به گردو اشاره کنیم آب و هوای روستای ما فقط خاص گردو نمی باشد بلکه میوه های همچون سیب،گلابی،گیلاس،هلو،زردآلو و... را هم می توان پرورش داد. پیشرفته ترین علم در دنیا علم ژنتیک (بخصوص در زمینه کشاورزی) است که حتی می توان در دامنه کوههاهم با تغییر ساختار این میوه ها این مشکلات را هم حل کرد که این کار میسر نمی شود مگر با حمایت دولت و مسئولین و همت خود ما جوانان.


آرش حبیبی
ساعت15:45---27 آذر 1392
با سلام
محمد جان مراغه هر چند با کوه محاط شده ولی نقشه پروفیل خاک آن را با نقشه پروفیل خاک ما قیاس کنی میفهمی که از لحاظ کشاورزی باید بیخیال این روستا و سرمایه گذاری توی آن باشیم.
ولی از لحاظ بهره برداری از محصولات فرعی مرتع و گیاهان داروئی میشه گفت روستای ما بسیار غنی است و میشه کارایی کرد و از لحاظ گردش گری هم باید سرمایه گذاری بشه تا آدم نتیجه بگیرم ولی با شناختی که من تا حالا پید کردم بعید میدونم کسی به این زودی بخاد در روستای من از نظر گردشگری سرمایه گذاری کنه.


محمد عبدی
ساعت14:56---27 آذر 1392
راستی یادم رفته بود

آقای ملانژاد ورودتون رو به وبلاگوتبریک عرض میکنم
پاسخ:ممنون محمد جان:)


محمد عبدی
ساعت14:52---27 آذر 1392
با سلامی دوباره
من کاملا با نظر آرش مخالفم
ما با همون باغات گردویی که داریم هم میتوانیم به اون که میخایم برسیم البته با برنامه ریزی بهتر
بعلاوه آرش عزیز منظور آقای ملانژاد کوها ومناطق توریستی نه بحث گردوکشاورزییس
نمونه اش روستای یامچی و روستای گلین تپه...در مرند میتونن برای ما الگو باشن جنبه منفی رو نبایس نگاه کنیم راز شکس بیشتر عزیزان همین میتونه باشه
شهرستان مراغه هم از هر طرف با کوها احاطه اس اما خب دلیل نمیشه که stop باشه برای ادامه پیشرفت
باتشکور



رویا
ساعت19:06---26 آذر 1392
سلام یه پشنهاد دارم براتون

شما که خیلی علاقه داری روستای زیباتون اون تکه بهشت رو به دیگران بشناسونی باید اونو به عنوان یه پست ثابت بزاری اول وبلاگت تا من ِ باز دیدکننده بدون اصلا این روستا کجای نقشه ایران عزیزمونه ....پست ثابت نداری شما وبسم الله الرحمن الرحیم رفته زیر پست های شب چله ات ....خوب اینو دزست کنی بد نیست !



پاسخ:با سلام . چشم رویا خانم حتما در اولین فرصت لحاظ می شود.


آرش حبیبی
ساعت16:06---25 آذر 1392
با سلام خدمت دوست عزیزم

مطئن باش در صورت ایجاد اشتغال هم امکان برگشت جوانان به روستا بسیار محدود است، شرط میبندم حتی خود شما هم راضی نمیشید برگردید و بین یه روستایی که از چهار سو توسط کوه محاط شده سکنه یابید، روستای آستمال از لحاظ کشاورزی هیچ پیشرفتی نمیتونه بکنند، شاید اولین مشکل را کمبود آب دانست و مشکل بعدی قرار گرفتن در محدوده ای که بارش کمتری در آن اتفاق می افتد و ثانیا کمبود خاک حاصلخیز و ظرفیت نفود پذیری کم آن از دیگر مشکلات باشد، در ضمن قرار گرفتن باغات در وسط دره باعث میشه که زودتر تحت تاثیر آفات قرار گیرد، سازمان FAO در بیانیه ای جدید در سال 2013 که حاصل دسترنج چندین پروفسور از ایالت متحده و اروپا می باشد بیان کرده اند که رشد گردو در مناطقی که از هر سو توسط کو ها احاطه شده همیشه با آفات همراه بوده و برای جلوگیری از آن باید هزینه هنگفتی صرف کرد که از لحاض اقتصادی مقرون به طرفه نیست، فلذا سرمایه گذاری در بخش های دیگر هم به لحاظ دوری راه از نظر اقتصاد دانان توجیح اقتصادی ندارد.
پاسخ: سلام آرش جان از نظر متخصصانه ات بسیار تشکر می کنم من این ها را قبول دارم که از نظر کشاورزی سرمایه گذاری در روستای ما توجیه اقتصادی ندارد و من هم در مطلب به هیچ عنوان نامی از سرمایه گذاری در بخش کشاورزی نبرده ام ولی از لحاظ گردشگری و گیاهان دارویی روستای ما پتانسیل بالایی دارد که فکر نکنم گیاهان دارویی همچون بلوط به این راحتی در هر کجا قابل دسترسی باشد که دوری راه مانع از سرمایه گذاری در این بخش شود و همینطور گردشگرانی که به خاطر وجود امام زاده سید جبرئیل و جنگل های ارسباران هر ساله به این منطقه سفر میکنند کم نیستند با ساماندهی این بخش روز به روز هم بر شمار آنها افزوده خواهد شد.


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ شنبه 23 آذر 1388برچسب:, ] [ 14:48 ] [ ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

سلام...ممنون كه به وبلاگ خودتون سر زدين!اميدوارم بتونم شمارو در شناخت بهتر روستاي زيباي آستمال ياري كنم.اگه مايل به ديدن زيباي هاي طبيعت ارسباران هستين.حتمآ به آستمال سر بزنين.و خواهشآ با نظرات سازنده خودتون در پیش برد بهتر وبلاگ یار و منبع انرژی بنده باشید. ((آی آستمال یادیمداسان))
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 9
بازدید ماه : 423
بازدید کل : 120415
تعداد مطالب : 89
تعداد نظرات : 316
تعداد آنلاین : 1

*

کد نظر یادت نره

*((
))